Notícies

Junior Achievement

La fundació Junior Achievement, organitzadora del concurs de miniempreses on sis alumnes de 1r de batxillerat van quedar finalistes de Catalunya, ha volgut entrevistar el professor de l’assignatura d’emprenedoria. Aquí teniu l’entrevista

Llegir més

CASAL D’ESTIU LESTONNAC 2015

Tot i que encara faltes tres mesos, a l’escola ja estem organitzant eCASAL D’ESTIU!

 

Aquesta iniciativa l’hem engegat pensant a donar als vostres fill i filles més petits una alternativa estival, en un espai que ja coneixen, amb els seus companys i amb un equip de monitors especialitzat.

 

Els interessats sou convocats a una reunió informativa que tindrà lloc el proper 8 de maig a les 18:30h a l’escola. En aquesta reunió us farem una presentació del projecte del Casal d’estiu i d’algunes de les novetats.

 

Si teniu qualsevol dubte o pregunta no dubteu en adreçar-vos a l’escola.

 


Llegir més

ACCIDENT D’AVIÓ: PÈRDUA D’UN PARE DE FAMÍLIA DEL COL·LEGI I LA MARE D’UNA ANTIGA ALUMNA

Estem encara sota l’efecte del tràgic accident d’avió d’ahir, malauradament moltes persones i famílies estan patint per la pèrdua d’un familiar, amic, conegut…

lazo-negro

Pel que fa a la nostra comunitat educativa hem de comunicar-vos que en aquest accident ha mort un pare de l’escola, el sr. Pablo Esteban, pare de 3 fills (Pablo, Adriana – de 2n d’ESO- i Martina – de 4t EP-). Alhora en el mateix accident, també ha mort la mare de la Cristina Subirats, antiga alumna nostra de batxillerat i antiga alumna del col·legi de Mollet.

Manifestem el nostre condol als familiars dels difunts i estem a la disposició de les famílies pel que calgui.

Llegir més

ACTE CLOENDA PROJECTE BARCELONA AULA MÒBIL

El Projecte Barcelona Aula Mòbil que hem realitzat els alumnes de 2n ESO tot realitzant uns tallers que consistien en la realització i producció d’uns vídeos sobre els drets ciutadans que hem treballat a les tutories ha finalitzat amb un acte de cloenda on han assistit un grup d’alumnes de 2n ESO escollits pel vídeo realitzat.

Han presentat el vídeo davant de trenta escoles, el regidor d’Educació i altres persones.

Ha estat un matí força interessant.

Llegir més

Emprenedoria Lestonnac

Aquesta setmana els alumnes d’emprenedoria de 1r de batxillerat, han estat seleccionats al concurs de miniempreses organitzat per Junior Achievement, on hi havien les 22 millors miniempreses de Catalunya d’enguany. Com podeu veure a les fotografies han hagut de presentar el seu producte davant d’un jurat, i podem dir que ho han fet molt bé.

 

Felicitats nois i noies!

Llegir més

Full de solidaritat – 20

Sí, ja hem arribat al número 20. Si parlèssim d’una revista setmanal o mensual aquest número no tindria importància, però parlant d’un full que apareix dos cops a l’any …

20 edicions del full de solidaritat. Un munt de projectes, de lemes, d’imatges, de texts, de col·laboracions … Un munt de paraules que ens parlen de la solidartitat. 

Diuen que no cal parlar de la solidaritat, que fent-se parla per si sola. Però sabem que és bo de tant en quant parlar-ne.

Llegir més

Setmana d’informació Universitària

Experiència personal del nostres ex-alumnes.

Dijous 12 de març, dins de la setmana d’informació universitària, s’ha produït la trobada de ex-alumnes de tercer curs universitari amb els nois i noies de segon de batxillerat.

On han exposat la seva experiència personal de preparació de les PAU , procés d’integració en sistema universitari i desenvolupament dels seus estudis.

A estat una activitat molt satisfactòria de retrobament amb els antics alumnes i molt enriquidora per l’alumnat d’últim curs de batxillerat.

Llegir més

Viatges ESO i BTX

Els nois i noies dels viatges de 4t ESO, 1r i 2n de Batxillerat han arribat bé i estan gaudint molt de la seves respectives estades. (Madrid, Port Ainé i Itàlia). Us pengem algunes fotos a l’apartat d’etapes. ESO Madrid 2015 BTX Italia 2015 BTX Port Ainé 2015  

Llegir més

Com Ajudar els Fills a Estudiar (i Fer la Feina del Col.le!)

Projecte Xarxa 3D Benvolguts pares i mares de Cicle Mitjà: El proper dimecres 25 de febrer a les 19 hores Xarxa 3D us oferirà aquesta xerrada : Com Ajudar els Fills a Estudiar (i Fer la Feina del Col.le!) Ponent :Juanjo Fernández Es tracta d’una xerrada que dóna algunes orientacions sobre les millors actituds i […]

Llegir més